Bevethető üzleti mátrix a mutatós prezentáció és felsorolás helyett: dr. Molnár Imre stratégiai tanácsadó szerint tipikus hiba, hogy a vállalkozások félvállról veszik a SWOT-analízist és „félremegy", túl felületes az elemzés. Sokszor csak egy mutatós táblázat készül mélyebb átgondolás nélkül.

Ebben a fordulóban Varga László, a DMS One Zrt. üzletfejlesztési igazgatója is mentorként támogatta a versenyzőket. A szoftverfejlesztő cég vezetője elsősorban a digitalizálás szemszögéből értékelte az elemzéseket, hogy hol érdemes a versenyzőknek mielőbb ráerősíteniük a digitális fejlesztésekre, és első körben hogyan is kell a sikeres digitalizáláshoz szakaszokra bontani, analizálni a belső folyamatokat.

Nézzen bele a realitybe, a mostani körből kiderül az is, miért kellett háromszor nekifutni a SWOT-mátrix összeállításának, meddig tartható a one-man-show egy kkv élén, és valaha is hátra lehet-e dőlni a cégvezetésben. A Mentor 2023-as évadának versenyzői: Király László – Imperial Online Shop Kft. / Molinari Kávéház, Kürti Zsolt – WG-Planmode Kft. és Biró András – DevZone Kft. Az üzleti tréningbe bárki bekapcsolódhat keddenként a 17 órai hírek után a 94.2 Mhz-en vagy 0-24-ben a Trend FM Youtube-csatornáján!